ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ 3ου Μαθητικού Διαγωνισμού «Παιχνίδι και Μαθηματικά»

math

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βράβευση των 230 μαθητών που διακρίθηκαν στον 3ο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» που διενεργήθηκε στις 15 Μαΐου 2009 σε όλα τα τμήματα της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων Νομού Ημαθίας.

Η τελετή βράβευσης διεξήχθη την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 11.00 στην κατάμεστη αίθουσα «ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ» του Ξενοδοχείου «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» στη Βέροια.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Κλιάπης Πέτρος, σχολικός σύμβουλος Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και συγγραφέας του βιβλίου των Μαθηματικών της έκτης τάξης Δημοτικού, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Τα Μαθηματικά του Δημοτικού: Η σχέση σχολείου και σπιτιού»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Αντινομάρχες Ημαθίας κ. Χατζόπουλος Αντώνιος και κα Μπατσαρά Γεωργία , η Δήμαρχος Βέροιας κα Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας κ. Μαυροκεφαλίδης Νίκος, ο αιρετός ΑΠΥΣΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Σοφιανίδης Γεώργιος , ο αιρετός ΠΥΣΔΕ Ημαθίας κ. Τσανασίδης Αντώνιος και η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ελένη Παπαδοπούλου.

print