Βράβευση της ΕΜΕ Ημαθίας από το Δήμο Βέροιας

dimos-veroias

Ο Δήμος Βέροιας διοργανώνει κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της πόλης, Στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων της Βέροιας, απονέμει κάθε χρόνο τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα, τα οποία προσέφεραν στην πόλη της Βέροιας εξαιρετικές υπηρεσίες, σε πολίτες και φορείς που προσέφεραν υπηρεσίες στην επιστήμη, στον πολιτισμό και τις τέχνες της πόλης, που με το έργο τους συνεισέφεραν στην καταγραφή και διάσωση της ιστορίας της πόλης, των μνημείων της, του πολιτισμού και της λαογραφίας της, που βοήθησαν στη διάσωση και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης, των ηθών και εθίμων της, που ευεργέτησαν την πόλη, ή που διακρίθηκαν για την κοινωνική τους δράση και προσέφεραν σημαντική συνεισφορά σε συνανθρώπους μας.

Επίσης στους τρεις (3) πρώτους σε βαθμό πρόσβασης μαθητές από κάθε κατεύθυνση ή ειδικότητα της Γ΄ τάξης των Λυκείων της Βέροιας ή  σε μαθητές που διακρίθηκαν σε μαθητικούς και καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς καθώς και σε αθλητές που διακρίθηκαν σε διεθνείς ή πανελλήνιους αγώνες.

Ειδικότερα προτείνεται:

– Την απονομή «Ευφήμου Μνείας»

Α)  Στον αξέχαστο Νίκο Χαμαλή για τη Δωρεά του εξοπλισμού οδοντιατρείου. Ο άνθρωπος και επιστήμονας που με τη δωρεά του αυτή θέλησε να προσφέρει και να ανακουφίσει τους δημότες της ορεινής περιοχής του Δήμου μας.

Β) Στον Νικόλαο Καλλιγά για τις υπηρεσίες του στην διάσωση της ιστορίας και του πολιτισμού της πόλης μας μέσα από το Βιβλίο του «Αναπολώντας στους δρόμους της παλαιάς Βέροιας».

Γ) Στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Παράρτημα Ημαθίας για την συνεχή παροχή υπηρεσιών στους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δ) Στον Ηλία ΚαραΪωσήφ για τον τερματισμό του μετά από 34 ώρες 50 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα τρέχοντας την απόσταση των 246 χλμ από την Αθήνα μέχρι την Σπάρτη για το 32ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, ακολουθώντας τα βήματα του Αρχαίου Έλληνα  Ημεροδρόμου Φειδιππίδη. Ο Καραϊωσήφ κατετάγη 140ος από τους συνολικά 349 αθλητές  που ξεκίνησαν τον αγώνα και 15ος Έλληνας.

Ε) Στον Αντώνιο Κουκουτέγο για την συμμετοχή του στο αγώνισμα του ημιμαραθωνίου 21.100 μέτρων και την κατάκτηση της 1η θέσης, στην ηλικιακή του κατηγορία, στους βαλκανικούς αγώνες βετεράνων αθλητών στίβου που διεξήχθησαν στην Σμύρνη της Τουρκίας .

ΣΤ) στους εθελοντές  του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας.

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΚΥΒΕΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΤΣΙΡΚΑ ΕΙΡΗΝΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
ΝΟΥΣΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ-ΜΕΤΑΘΕΣΗ
ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΩΡΛ
ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
ΣΙΩΠΗ ΕΛΕΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΘΩΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΧΑΡΑΤΣΙΔΟΥ ΕΛΙΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΚΑΠΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΔΑΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΝΤΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

 

Ζ) στους εθελοντές  καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 2013-2014
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΖΕΡΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΣ
ΚΑΣΑΠΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΜΗΤΡΙΤΩΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΟΖΙΝΗ ΑΘΗΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΖΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΝΤΕΡΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΗΜΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ ΒΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΡΑΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΣΚΟΥΠΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΤΖΗΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΤΣΕΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΤΣΙΑΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ
ΧΑΤΣΙΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ
print