Βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στους μαθηματικούς διαγωνισμούς 2015-2016

vravefsi-2016

Tο Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) διοργάνωσε, την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» στη Βέροια, εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Θαλής» και «Ευκλείδης» καθώς και τους μαθητές Α΄ Γυμνασίου Ημαθίας και Πέλλας οι οποίοι διακρίθηκαν στους Τοπικούς Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Υπατία» και «Καραθεοδωρή».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Μακρής, Διδάκτορας των Μαθηματικών, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Μυστικοί Κώδικες».

Χαιρέτησαν και βράβευσαν τους μαθητές: ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κ. Βοργιατζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Βέροιας κ. Γ. Σοφιανίδης, η υπεύθυνη Εκπαιδευτικών θεμάτων της ΔΔΕ Ημαθίας κα Αναστασία Καρακώστα, διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικοί της Ημαθίας.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ημαθίας κ. Στέλιος Μιόγλου, ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και συγχάρηκε τους μαθητές και τους γονείς τους για τις διακρίσεις στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς. Αναφέρθηκε στο έργο του Παραρτήματος και στις επόμενες δράσεις του, ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσφέρουν έργο αφιλοκερδώς καθώς και τους φορείς και ιδιώτες που συμπαρίστανται σ’ αυτό το έργο.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της EME εύχεται στους μαθητές υγεία και πρόοδο. Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης της μαθηματικής τους παιδείας, τους καλεί να παρακολουθήσουν το 10ο Μαθηματικό Kαλοκαιρινό Σχολείο, που διοργανώνει από 31 Ιουλίου ως 6 Αυγούστου στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΕΜΕ Ημαθίας, στην ιστοσελίδα του παραρτήματος www.emeimathias.gr,  στην ιστοσελίδα των Μαθηματικών Καλοκαιρινών Σχολείων (mathsummerschool.emeimathias.gr) καθώς επίσης στη σελίδα του Παραρτήματος στο facebook (ΕΜΕ Ημαθίας).

Επίσης, ευχαριστεί τον εκδότη και μαθηματικό κ. Παναγιώτη Κανδύλα (Εκδόσεις Κανδύλας: kandylas.eu) για την προσφορά βιβλίων στους βραβευθέντες μαθητές.

print