Γενική συνέλευση και εκλογές Παραρτήματος 2014

20141214_120817

Tην Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στις 10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» στη Βέροια, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Παραρτήματος προκειμένου να γίνει ο απολογισμός για τη διετία 2012-2013, καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής.

Η εθελοντική προσφορά και κινητοποίηση μελών μας, η εργατικότητα της Διοικούσας Επιτροπής και η στήριξη της κοινωνίας και των φορέων της, λειτουργώντας αθροιστικά, οδήγησαν το Παράρτημά μας στην παραγωγή σημαντικού έργου τοπικής αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας. Το Παράρτημα Ημαθίας της Ε.Μ.Ε. είναι από τα πλέον δραστήρια στην Ελλάδα και είναι σημείο αναφοράς για την δράση του και την λειτουργία του.

Γι’ αυτό η μαζική παρουσία στην Γενική Συνέλευση, καθώς και η ενασχόληση των μελών με τον επιστημονικό μας σύλλογο, κρίνεται απαραίτητη.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιοι για τη Διοικούσα Επιτροπή, την Ελεγκτική Επιτροπή καθώς και την Εφορευτική Επιτροπή μπορούν μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19.30, να καταθέσουν αυτοπροσώπως στα γραφεία του Παραρτήματος, είτε με fax, είτε με ηλεκτρονική αλληλογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση mathima0@gmail.com , την αίτηση που έχει ήδη αποσταλεί στα μέλη και στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ημαθίας.

Αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής η Διοικούσα Επιτροπή θα προχωρήσει στην ανάδειξη των υποψηφίων και θα συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο.

print