Τελετή βράβευσης διαγωνισμών 2015

stegi 29.3.2015

Tο Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) διοργάνωσε, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας, εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Θαλής», «Ευκλείδης», «Αρχιμήδης», «Υπατία» και «Καραθεοδωρή».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Ανδρέας Πούλος, Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών και μέλος της ΔΕ του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΜΕ, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Κρυμμένα μαθηματικά σε καθημερινά αντικείμενα».

Χαιρέτησαν και βράβευσαν τους μαθητές ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βέροιας Ναούσης & - 2015Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Γ. Ουρσουζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κ. Βοργιατζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Βέροιας κ. Γ. Σοφιανίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Χρ. Κούτρας, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΜΕ κ. Κ. Βαγενάς, η Πρόεδρος του παραρτήματος Πιερίας της ΕΜΕ κα. Άννα Καγκασίδου και διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικοί της Ημαθίας. Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλαν επίσης ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Απ. Βεσυρόπουλος και ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γ. Καρατάσιος.

Ο Πρόεδρος του τοπικού Παραρτήματος της ΕΜΕ κ. Στέλιος Μιόγλου, ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, συγχάρηκε τους μαθητές και τους γονείς τους για τη διάκρισή τους στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς, αναφέρθηκε στο έργο του Παραρτήματος και στις επόμενες δράσεις του και ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσφέρουν έργο αφιλοκερδώς καθώς και τους φορείς που συμπαρίστανται στο έργο του Παραρτήματος.

Η ΔΕ του Παραρτήματος Ημαθίας της EME εύχεται στους μαθητές υγεία και πρόοδο ενώ στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης της μαθηματικής τους παιδείας, τους καλεί να παρακολουθήσουν το 9ο Μαθηματικό καλοκαιρινό Σχολείο, που διοργανώνει στις αρχές Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΕΜΕ Ημαθίας, στην ιστοσελίδα του παραρτήματος www.emeimathias.gr, στην ιστοσελίδα των Μαθηματικών Καλοκαιρινών Σχολείων (mathsummerschool.emeimathias.gr) καθώς και στη σελίδα του Παραρτήματος στο facebook (ΕΜΕ Ημαθίας).

Δείτε εδώ βίντεο από την εκδήλωση με την ευγενική προσφορά του www.verianet.gr (Δημήτρης Καρολίδης), που κάλυψε δημοσιογραφικά την εκδήλωση.
print