Συλλυπητήρια

black

ΕΜΕ  Παράρτημα  Ημαθίας

Η  Διοικούσα  Επιτροπή  του  Παραρτήματος  Ημαθίας  της  Ελληνικής  Μαθηματικής  Εταιρείας  εκφράζει  τη  βαθιά  της  θλίψη  και αποχαιρετά  τον  αγαπημένο φίλο  και  πρόεδρο  του  Παραρτήματος  Μιόγλου  Στυλιανό.

Η εξόδιος  ακολουθία  θα  γίνει  την   Πέμπτη 10.00  πμ  από  τον Ιερό  Ναό  Κωνσταντίνου  και  Ελένης  στο  Διαβατό  Ημαθίας.

Τα  θερμά  μας συλλυπητήρια  στην  οικογένειά  του .

 

Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Σημαντική απώλεια για τη Μαθηματική Κοινότητα

   Ξαφνικά και απρόσμενα έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/6/2016) ο πρόεδρος του Παρατήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας του νομού Ημαθίας Στέλιος Μιόγλου,  αφήνοντας ένα μεγάλο κενό τόσο στους οικείους του όσο και σε όσους έτυχαν να συνεργαστούν έως τώρα μαζί του.
Ο Στέλιος Μιόγλου υπήρξε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Παραρτήματος Ημαθίας, και από αυτή τη θέση διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με τα Διοικητικά Συμβούλια της  Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας τη 18η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα στη Βέροια το 2012, το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας το 2014 και Μαθηματικά Καλοκαιρινά Σχολεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Μαθηματικής εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

ΕΜΕ  Παράρτημα  Μαγνησίας

Η  Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, εκφράζει τη μεγάλη θλίψη των Μαθηματικών της Μαγνησίας και αποχαιρετά τον εξαίρετο φίλο, συνάδελφο και πρόεδρο του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Ο Στέλιος Μιόγλου υπήρξε αξιοπρεπής και ακέραιος άνθρωπος. Ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα στο χώρο των Μαθηματικών, της Δημόσιας εκπαίδευσης και όχι μόνο, με στόχους την λογική του μέτρου και την συναίνεση. Οι δράσεις του σ όλη τη ζωή του είχαν σαν βάση την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην Δ.Ε. του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και σ’ όλους τους συναδέλφους του.

Αγαπημένε φίλε Στέλιο

«Καλό ταξίδι» στην αιωνιότητα.

 

ΕΜΕ  Παράρτημα  Κιλκίς

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κιλκίς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας,  εκφράζει σε σας και στην οικογένεια του τα θερμά συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό του Προέδρου του Παραρτήματος Ημαθίας Μιόγλου Στυλιανού. 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κιλκίς

της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

 

ΕΜΕ  Παράρτημα  Πιερίας

Η  Διοικούσα  Επιτροπή  του  Παραρτήματος  Πιερίας  της  Ελληνικής  Μαθηματικής  Εταιρείας  εκφράζει  τη  βαθιά  της  θλίψη  και αποχαιρετά τον  αγαπημένο φίλο,  συνάδελφο,  συνεργάτη  και  πρόεδρο  του  Παραρτήματος  Ημαθίας  Μιόγλου  Στυλιανό.

Τα  θερμά  μας συλλυπητήρια  στην  οικογένειά  του και στα μέλη του Παραρτήματος Ημαθίας.

H Διοικούσα Επιτροπή του

Παραρτήματος Πιερίας της Ε.Μ.Ε.

 

Θεόδωρος Μπόλης
Ομότιμος Καθηγητής
Τμήμα Μαθηματικών
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Παρακαλώ δεχθείτε τα βαθειά συλλυπητήρια για τον θάνατο του αγαπητού φίλου και
συναδέλφου Στέλιου Μιόγλου με τον οποίο είχα άριστη συνεργασία.

print