Επιμορφωτική ημερίδα «Θέματα Διδακτικής των Μαθηματικών στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση»

images

Την Κυριακή 18–1–2009 πραγματοποιήθηκε μέσα στην κατάμεστη αίθουσα της βιβλιοθήκης του 5ου ΓΕΛ Βέροιας, με τη συμμετοχή εκατό και πλέον μαθηματικών, επιμορφωτική ημερίδα σε «Θέματα Διδακτικής των Μαθηματικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Η μεγάλη προσέλευση και το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών, όχι μόνο από την Ημαθία αλλά και από τους όμορους νομούς, δείχνει την ανάγκη συνέχισης αυτών των εκδηλώσεων του Παραρτήματος.

Η ΔΕ του Παραρτήματος, ευχαριστεί τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας κ. Αθανάσιο Κούτρα για τη πολύτιμη στήριξή του καθώς και τους εισηγητές της ημερίδας: κα. Ελένη Δημητριάδου (Σύμβουλο Μαθηματικών Αν. Θεσσαλονίκης), κ. Θεόδωρο Κουφό (Σύμβουλο Μαθηματικών Πιερίας), κα. Ελένη Μήτσιου (Μαθηματικό Δευτεροβάθμιας), κ. Νίκο Ιωσηφίδη (Μαθηματικό Φροντιστή) για τις εξαίρετες εισηγήσεις τους.

Ακόμα ευχαριστεί τον υπεύθυνο της βιβλιοθήκης του 5ου ΓΕΛ Βέροιας κ. Αναστάσιο Μοσχόπουλο, καθώς και όλους τους συναδέλφους μαθηματικούς, των οποίων η εθελοντική προσφορά εργασίας συμβάλλει καθοριστικά και διαμορφώνει το έργο του Παραρτήματος.

print