Μαθηματικοί Διαγωνισμοί «Καραθεοδωρή» και «Ευκλείδης» 2012

exams

Το Σάββατο 21-1-2012 πραγματοποιήθηκαν οι διαγωνισμοί :

«Κ. Καραθεοδωρή 2012» για τους μαθητές της Α΄ τάξης των Γυμνασίων της Ημαθίας και «Ευκλείδης 2012» για τους υπόλοιπους μαθητές της Β/θμιας εκπ/σης.

Το Παραρτήματος Ημαθίας της Ε.Μ.Ε. και η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας συνδιοργάνωσαν, τον 4o Ημαθιώτικο Μαθητικό Διαγωνισμό, στα Μαθηματικά με την επωνυμία «Κ.  ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» 2012, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 9.00 π.μ. στο 4ο ΓΕΛ Βέροιας.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν αποκλειστικά μαθητές της Α΄ τάξης των Γυμνασίων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό  «Η ΥΠΑΤΙΑ» 2011.  Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι μαθητές αυτοί είναι οι μόνοι, από την Ε΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου έως και την Γ΄ τάξη του Λυκείου, που δεν συμμετέχουν σε κανένα διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε. Έτσι η ενέργεια αυτή του Παραρτήματος κάλυψε το κενό που υπήρχε στον υπέροχο αγώνα πνεύματος και μαθηματικής δημιουργίας που προωθούν οι διαγωνισμοί της Ε.Μ.Ε. « ΘΑΛΗΣ», «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» , «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» κλπ.

Την ίδια ώρα και στους ίδιους χώρους διεξήχθη και ο 72ος Πανελλήνιος Μαθητικός διαγωνισμός στα Μαθηματικά « Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» 2012 , της Ε.Μ.Ε. , στον οποίο συμμετείχαν μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης Γυμνασίου καθώς και όλων των τάξεων του Γενικού Λυκείου, που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό  «Ο ΘΑΛΗΣ» 2011.
Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος :
•    Συγχαίρει όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς.
•    Ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους μαθηματικούς που με την εθελοντική συμμετοχή τους, στην επιτροπή επιτηρητών, συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή των διαγωνισμών.

Διακριθέντες ΘΑΛΗΣ 2011

Διακριθέντες ΥΠΑΤΙΑ 2011

print